Noutăți

Nisporeni, ultimul test de verificare în ajunul Europenelor de la Vantaa

Selecţionata de lupte libere a Republicii Moldova, seniori, se află în aceste zile la Nisporeni la ultimul cantonament de pregătiri în ajunul deplasării la Campionatele Europene de la Vantaa, Finlanda.Antrenorul principal al lotului naţional Ruslan Bodişteanu, precum şi membrii echipei reprezentative, au apriciat înalt condiţiile de antrenamente, desfăşurate în incinta Şcolii sportive din Nisporeni, conduse de antrenorul emerit al Republicii Moldova Grigore Braşoveanu.

La etapa decisivă a pregătirilor intensitatea efortului fizic este mai moderată, luptătorii activînd după un program individual.

După cum a precizat antrenorul principal Ruslan Bodişteanu, în Finlanda se vor deplasa învingătorii recentului campionat naţional:
57 kg. Clim Grec,
61 kg. Andrei Perpeliţă,
65 kg.Vladimir Gotişan,
70 kg. Roman Dermenji,
74 kg. Evghenii Nedealcov,
86 kg. Petr Ianulov.

La categorile de 96 kg şi 125 kilograme Republica Moldova va fi reprezentată de Nicolae Ceban şi, respectiv, Andrei Romanov.

La Campionatele Europenele de la Vantaa, Finlanda, programate în perioada 01-06 aprilie, primele titluri vor fi disputate de către luptătorii de stil liber, după care vor urma meciurile la lupte feminine şi lupte greco-romane.

Nicolae Buceațchi

Back to top button