Comunicate de presă

Curs tehnic pentru antrenorii de Box

Treapta I „One Star”

Organizatori: Comitetul Naţional Olimpic al RM

Parteneri: Solidaritatea Olimpică

Federația de Box din Republica Moldova

Perioada desfășurării:  27-31 martie 2014

Locul desfășurării:  Leogrand Hotel

Deschiderea oficială:  28 martie , 10.00

 CNO valorifică cu succes programul Solidarității Olimpice ce vizează creșterea nivelului de calificare al antrenorilor. Cursurile de formare pentru antrenori favorizează schimbul de experințe atât la nivel teoretic, cât și la nivel practic, între antrenori și experții desemnați de Federațiile Internaționale respective. Asemenea cursuri au mai fost organizate de CNO pentru antrenorii federațiilor de hipism, tenis, canotaj și lupte.

În scopul dezvoltării Boxului în Republica Moldova, CNO al Republicii Moldova organizează Cursul Tehnic pentru antrenorii de Box, la care participă 27 de antrenori, din  care 2 participanți din Kazahstan, 2 – din Belorusia, 2 – din Irlanda. Expertul Cursului este numit dl Olim Mehamedov din Uzbekistan.

Toți participanții la cursuri sunt asigurați cu materiale metodice și didactice și Certificate speciale ale Solidarității Olimpice.

Cursurile Tehnice sunt parte componentă a strategiei Mișcării Olimpice pentru ciclul Olimpic 2013-2016, care  urmăresc drept scop promovarea valorilor și idealurilor Olimpice pe întreg teritoriul Republicii Moldova. 

După un curs de lecții teoretice participanții vor susține un examen la desfășurarea orei de antrenament la Box.

Back to top button