Noutăți

Larisa Popova a luat parte la Ceremonia de deschidere a Cursului de tenis al FTM

Astazi, 27 martie 2014 a avut loc ceremonia de deschidere a cursului educativ pentru antrenori – Level 1, primul modul.

La ceremonie au fost prezenti Larisa Popova, Campioana Olimpica si Membru al Executivului Comitetului National Olimpic, Garstea Vladimir si Helbet Valeriu, Vice-Presedintii FTM, care au salutat toti participantii, oaspetii de peste hotare si au urat tuturor mult succes in aceasta initiere. De asemenea cu cuvinte de salut si introducere primara in tematica cursului au evoluat si oaspetii, expertii internationali, sub indrumarea carora se va desfasura cursul.

Presedintele FTM, Marina Tauber nu a putut fi prezenta la eveniment, dar a transmis cuvintul ei de salut in care ureaza tuturor bun-venit, mult succes si perseverenta.

Tot in aceasta adresare, Marina Tauber aduce sincere multumiri si isi exprima recunostinta fata de Comitetului National Olimpic si Programului „Olympic Solidarity” pentru sprijinul si aportul oferit in acordarea acestei optiuni antrenorilor de tenis din tara noastra.

Nu in ultimul rand, Marina Tauber si-a exprimat recunostinta fata de Fundatia pentru Dezvoltarea Tenisului din RM, pentru sprijinul acordat in organizarea acestui eveniment important din lumea tenisului national.

Back to top button