Noutăți

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Sportivului și a Mișcării Olimpice

Stimați membri ai Familiei Olimpice,

Dragi amatori ai sportului,

Ziua Sportivului și a Mișcării Olimpice este marcată în Republica Moldova în a treia sâmbătă a lunii mai, promovând sportul și modul activ de viață în societatea noastră.

Pentru noi, membrii Familiei Olimpice, sportul reprezintă un mod de viață și posibilitatea de a promova valorile olimpice pentru a construi modele de urmat pentru tânăra generație.

Sportul dezvoltă mentalitatea de campion și călește caracterul de învingător. Rezultatele în sport se obțin prin luptă, efort și sacrificiu. Performanțele sportivilor noștri ne amintesc că prin disciplină și devotament se pot atinge cele mai înalte culmi.

Doresc să-i felicit pe toți sportivii care ne reprezintă cu demnitate țara la competițiile internaționale, pe antrenori, președinți și secretari de Federații Naționale, arbitri, pe toți cei care contribuie la obținerea performanțelor sportive cu care ne mândrim astăzi.

Țin să aduc sincere mulțumiri partenerilor și sponsorilor, celor cu adevărat pasionați de sport, care contribuie la organizarea evenimentelor dedicate acestei sărbători: ASICS, BioProtect, Joma, AquaUniqa.

Să ne bucurăm împreună de Ziua Sportivului și a Mișcării Olimpice și de beneficiile pe care ni le oferă sportul!

Nicolae Juravschi

Președinte CNOS

Back to top button