Noutăți

Judocanii moldoveni au plecat la Europenele 2017

Membrii lotului național de judo au plecat cu microbuzul spre Varșovia, Polonia, locul disputării Campionatului Europei la judo printre seniori. Grupul de bază al echipei s-a reunit la USEFS, unde au fost precizate ultimele detalii, legate de deplasare. Alături de antrenorul locului național Veaceslav Bacal va fi și Valeriu Duminică, secretar general al Federației. Printre favoriții la locuri onorabile în clasament se numără Denis Vieru, Nicon Zaboroșciuc, Dorin Goțonoagă.

„ Va fi primul campionat european de seniori în cariera mea sportivă.  Există un pic de emoții, dar sper totuși că voi reuși să mă mobilizez, să execut procedeele mele preferate și să obțin un loc onorabil în clasament”, a declarat înainte de plecare pentru www.olympic.md  Dorin Goțonoagă, membru al CS „Petrocub” (Hîncești), concurent la categoria 81de kilograme.

În rol de debutant va fi și  Valeriu Duminică, noul secretar al Federației de Judo.

„Băieții au o dispoziție bună, au muncit pe tatami și de sărbători. Plecăm cu microbuzul cu o zi mai devreme, pentru a fi proaspeți și bine dispuși înainte de întreceri”.

Campionatul se va desfășura în perioada 20-23 aprilie.Rezultate operative de la disputarea meciurilor veți găsi pe următoarea adresă: www.judowarsaw2017.pl/en/

Nicolae Buceațchi

Back to top button