Noutăți

Forumul Regional al statelor CSI, țărilor baltice și Georgiei

Pe 9 și 10 octombrie 2014, în or.Tbilisi, Georgia, a avut loc ”Forumul Regional al statelor CSI, țărilor baltice și Georgiei”.

Republica Moldova a fost reprezentată de către Campionii Olimpici Larisa POPOVA-specialist principal CNOS și Nicolae JURASVCHI – Președinte CNOS. Fiecare Comitet Național Olimpic a avut posibilitatea să vorbească despre activitatea proprie în vederea promovării valorilor olimpice la sine acasă.

Prezentarea susținută de Larisa POPOVA ”Programul promovării idealurilor olimpice” a inclus descrierea proiectelor de educație olimpică ”Lecții Olimpice 2015” și ”Olympic Fest 2015”. O prezentare ce a atras interesul celor prezenți a aparținut Ucrainei, care a descris în detaliu sistemul educației olimpice la ei în țară, un model pentru toate statele din regiune.

În acest an, Comitetul Național Olimpic al Georgiei celebrează aniversarea a 25 de ani de la fondarea sa. Acest eveniment coincide cu organziarea în iulie a Festivalului Olimpic al Tineretului European de vară Tbilisi 2015, unde se vor reuni cei mai talentați tineri sportivi ai continentului.

Related Articles

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker