Noutăți

Turneul de Tenis pentru amatori-începători “Challenge Cup – Liga Tineretului”

Turneul de Tenis pentru amatori-începători “Challenge Cup – Liga Tineretului”

Informație înscriere, participare și desfășurare

Pentru că toamna este anotimpul cel mai spornic, Liga Tineretului are deosebita plăcere să anunțăm lansarea unui nou proiect în parteneriat cu Ferația de tenis din RM – turneul de tenis pentru amatori-începători: „Challenge Cup Liga Tineretului”.

Turneul se va desfășura în perioada 31 octombrie – 2 noiembrie 2014 , în incinta clubului de tenis „Terraten”, situat pe adresa: str. P. Zadnipru 16/4.

La competiție pot participa toți tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani, doritori de a se familiariza și a se iniția în lumea fascinantă a tenisului de câmp – un sport frumos, elegant și activ!

Preventiv începutului turneului, pentru toți participanții înscriși, se vor organiza antrenamente gratuite de grup.

Perioada înregistrării: 09-20 octombrie 2014.

Metoda înregistrării: on-line la adresa de e-mail info@ligatineretului.md si/sau la nr. de tel: 078824444/ 060383391.

Pentru a participa la turneul “Challenge Cup Liga Tineretului”, va fi necesar să expediați un mesaj de înregistrare pe adresa de email info@ligatineretului.md, indicând următoarea informație:

Numele/Prenumele

Anul nașterii

Nr. de telefon si adresa de email

Sfera de activitate

Turneul este deschis pentru participare atat pentru femei cat si barbati, conditiile fiind ca toti participantii sa fie incepatori in proba sportiva tenis de camp, dar si sa faca parte din randurile voluntarilor inscrisi in cadrul organizatiei „Liga Tineretului”. Pentru paticipanții din afara Ligii Tineretului este necesar ca acestea sa devina voluntari ai organizatiei. Metoda aplicarii pentru voluntariat poate fi gasita aici:

http://ligatineretului.md/aplica-devino-membru-al-ligii-tineretului-in-2014/

ATENTIE: Participarea la turneu este gratuita!

La finele turneului, la data de 2 noiembrie 2014, va avea loc si o ceremonie oficiala de inchidere si premiere a participantilor, in care premiantii si invingatorii turneului vor fi decernati cu cupe, diplome si premii.

Detalii privind zilele și ora antrenamentelor gratuite, orarul meciurilor, pot fi gasite urmarind paginile oficiale de Facebook:

Liga Tineretului:

https://www.facebook.com/pages/Liga-Tineretului-din-Moldova/143524889010639?fref=ts

Federatia de Tenis din RM: www.facebook.com/moldaviantennisfederation

Tenisul este o proba sportiva ce se impune prin frumusetea si spectaculozitatea sa. Miscarile in tenis au gratie si ritm, sunt armonioase si precise in ciuda marelui efort la care sunt supusi cei ce-l practica. Fie ca doriti sa jucati tenis de placere, pentru a va mentine conditia fizica si sanatatea, primul pas pe care va indemnam sa-l efectuati este sa va faceti timp pentru a incepe antrenamentele si practicarea propriu-zisa. Turneul de initiere se adreseaza tinerilor de toate varstele, care doresc sa se afirme prin prisma unui sport minunat, pentru a-si fortifica astfel calitati ca: perspicacitate, curaj, indemanare, reflex, viteza, forta si multe altele.

Plus la toate, organizatorii va promit o ambianta placuta, prietenoasa si educativa, in care se vor desfasura antrenamentele si meciurile turneului, de la care nu vor lipsi adrenalina, emotiile pozitive, distractia si voia buna!

Detalii aditionale pot fi aflate la nr. de telefon:

Oficiul Liga Tineretului: 078824444 | 060383391

Back to top button