NoutățiOlympic Solidarity

Daniela Cociu: „CNOS: Sprijinul Cheie în Drumul Meu către Succes”

„Sunt Daniela Cociu și particip la competițiile de Canoe. De câțiva ani beneficiez de bursa Solidarității Olimpice, un ajutor imens pentru mine. Acest suport a fost o sursă constantă de încurajare și motivație, dându-mi puterea să obțin rezultate remarcabile, să urc pe podium la competițiile internaționale și să mă calific pentru Tokyo 2020 și Paris 2024.

Bursa primită mi-a permis să mă mențin într-o formă sportivă excelentă. Am investit în suplimente, alimentație, proceduri de masaj, refacere și echipament sportiv – toate acestea fiind esențiale pentru a-mi îmbunătăți performanțele și a mă apropia de visul meu.

Creșterea mea profesională se datorează în mare parte solidarității olimpice. Fără acest sprijin, drumul meu ar fi fost mult mai greu. Sunt profund recunoscătoare că am reușit să folosesc la maxim această oportunitate, crescându-mi potențialul și aducând mândrie Moldovei.

Comitetul Național Olimpic și Sportiv a fost catalizatorul schimbării în bine și al obținerii rezultatelor mult dorite. Fiecare succes, fiecare medalie câștigată poartă și amprenta acestui sprijin neprețuit.

Mulțumesc din suflet tuturor celor care fac acest program posibil. Voi continua să dau tot ce am mai bun și să reprezint Moldova cu mândrie și dedicare.”

#OlympicSolidarity | Olympics
#teammoldova

Back to top button