NoutățiOlympic Solidarity

Alexandru PARASCHIV: O bursă nu este doar un sprijin financiar, ci și o investiție în potențialul nostru de a atinge excelența

„Mă simt profund recunoscător pentru această bursă pe care am primit-o recent. Este o oportunitate care mi-a schimbat complet perspectiva asupra pregătirii mele sportive și a viitorului meu. Cu sprijinul generos al acestei burse, am avut acces la o gamă variată de antrenamente și resurse, inclusiv sesiuni de înot, masaj terapeutic și pregătire fizică personalizată, alături de experți în domeniu.

Este important să subliniez cât de esențială este susținerea pentru sportivi. Pentru a atinge performanța maximă și a reprezenta cu mândrie țara noastră în competițiile internaționale, avem nevoie de un sprijin consistent, care să acopere nevoile noastre fizice, psihologice și materiale. Prin această bursă, am primit nu doar un ajutor financiar, ci și un impuls de încredere în propria mea capacitate de a excela.

Sunt recunoscător Comitetului Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova care a făcut posibilă această bursă și mă angajez să valorific fiecare oportunitate oferită. Această bursă nu doar că mi-a deschis ușa către performanță, ci mi-a oferit și o nouă perspectivă asupra puterii comunității și a generozității umane.

Mulțumesc din suflet pentru susținere și promit că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a reprezenta cu demnitate valorile și aspirațiile sportului nostru și ale întregii națiuni. Să continuăm să construim împreună un viitor strălucit pentru sportul moldovenesc!”

#OlympicSolidarity | Olympics
#teammoldova

Back to top button