Noutăți

Dan OLARU și Alexandra MÎRCA: calificări pentru BAKU 2015

În perioada 21-26 iulie 2014, Echipa Națională la tir cu arcul a participat la Campionatul European în aer liber printre seniori, organizat în Echmiadzin, Armenia. Moldova a fost reprezentată de către sportivii Dan Olaru, Dancov Dumitru, Semeon Popov și Alexandra Mîrca și antrenoarea Irina Cecanova.

Rezultatele cele mai bune le-au obținut Dan și Alexandra, categoriile arc olimpic bărbați și femei. Ambii sunt participanți ai Jocurilor Olimpice: Dan la Londra 2012 și Alexandra la Singapore 2010. Dan s-a plasat pe locul 17  printre cei 103 participanți, un număr record pentru Campionatul European și respectiv, Alexandra s-a clasat pe locul 33, cu 74 de sportive în categoria sa.

Aceste rezultate au permis sportivilor noștri să se califice pentru primele Jocuri Europene BAKU 2015.

”A fost destul de greu, am avut multă concurență dar totuși sunt mulțumit deoarece cel mai important lucru pentru care am participat a fost calificarea pentru Jocurile Europene. Locul 17 este un rezultat satisfăcător, dar se putea și mai bine. Nu mi-a ajuns puțin să trec in următoarea rundă, dar sunt sigur că data viitoare totul se va primi și mai bine.”  (Dan Olaru)

Pentru informația detaliată urmați linku: http://www.ianseo.net/Details.php?toId=457 

Back to top button