Lecții OlimpiceNoutăți

LECTIA OLIMPICA NR.2 LA TABĂRA ”CAMPING”

În ziua de 18 iulie, a avut loc cea de a doua  Lecție Olimpică, organizată de Comitetul Național Olimpic și Sportiv la tabăra de vară “CAMPING”. Alături de Tînărul Ambasador al Moldovei la Jocurile Olimpice de la Nanjing Ana-Maria Stratu, voluntarii olimpici Doina Meșină și Vitalie Grițco au fost cei 500 de copii împreună cu liderii lor și carizmaticii prezentatorii Ana și DJ Cornel.
Lecția Olimpică a început cu un joc interactiv ”Cunoaște sporturile olimpice”, unde copiii au demonstrat printr-o mică scenetă fiecare din cele 28 de probe sportive incluse în programul olimpic al Jocurilor de Vară Nanjing 2014. După ce le-a fost captată atenția, copiii au vizionat filmul ”Odă Olimpicilor moldoveni” – un film despre participarea și reușitele sportivilor moldoveni de la Jocurile Olimpice. Publicul Tânăr a aflat despre istoria Jocurilor Olimpice și au făcut cunoștință cu cei care ne vor reprezenta țara la JO de la Nanjing 2014. Seara olimpică a culminat cu o Victorină la care au participat cei mai activi și cei mai atenți. La final am făcut o poză de grup după care le-am urat tuturor distracție plăcută.

Comitetul Național Olimpic și Sportiv va reveni curând la tabăra de vară CAMPING pentru a fi alături de copii și a le trezi emoții de mîndrie față de țara lor.

Back to top button