Noutăți

Canalul Olimpic va prezenta 10 Ceremonii de Deschidere a Jocurilor Olimpice

Disponibil la nivel mondial pe olympicchannel.com și aplicațiile Olympic Channel pentru dispozitive TV mobile și conectate fără abonament TV. Fanii din întreaga lume sunt invitați să revadă Jocurile Olimpice prin concursurile, emoțiile și momentele unice ale ceremoniilor de deschidere și închidere din trecut ale Jocurilor Olimpice, evidențiate de parada națiunilor, luminile de flacără și programele artistice de pe „Canalul Ceremoniilor Olimpice”. Noul canal de streaming 24/7 a fost lansat pe 23 martie 2020 pe platforma media a canalului olimpic de pe olympicchannel.com și aplicațiile sale pentru mobil, Amazon Fire TV, Android TV, Apple TV și platforma Roku.
Cine ar putea uita arcașul paralimpic, Antonio Rebello, aprindând cocoșul de la Barcelona 1992 cu împușcarea unei săgeți, intrarea cu parașuta a reginei la Jocurile de la Londra 2012 alături de agentul 007 sau cei doi purtători de torțe din Coreea de Nord și de Sud care poartă torța olimpică ca un întreg în timp ce urca o masivă scara împreună la PyeongChang 2018? De la ceremonia de deschidere a jocurilor uluitoare de la Beijing 2008, evidențiată de toboșierii din 2008, la unison uimitor, la demonstrația de Muhammad Ali a puterii față de boala Parkinson pentru a lumina Jocurile de la Atlanta 1996, ceremoniile olimpice de deschidere și închidere au oferit o sărbătoare a unității publicului din întreaga lume și a unora dintre cele mai multe momente de liniște și mândrie din istoria sportului.

„Canalul ceremoniilor olimpice” de pe Canalul Olimpic prezintă în prezent ceremonii de deschidere și închidere de la Jocurile de vară și de iarnă desfășurate în ultimii 30 de ani, inclusiv:

Jocurile Olimpice de Iarnă PyeongChang 2018
Jocurile Olimpice și Paralimpice Rio 2016
Jocurile Olimpice de Iarnă Sochi 2014
Jocurile Olimpice și Paralimpice London 2012
Jocurile Olimpice de Iarnă Vancouver 2010
Jocurile Olimpice și Paralimpice Beijing 2008
Jocurile Olimpice de Iarnă Torino 2006
Jocurile Olimpice și Paralimpice Athens 2004
Jocurile Olimpice de Iarnă Salt Lake City 2002
Jocurile Olimpice și Paralimpice Sydney 2000
Jocurile Olimpice de Iarnă Nagano 1998
Jocurile Olimpice și Paralimpice Atlanta 1996
Jocurile Olimpice de Iarnă Lillehammer 1994
Jocurile Olimpice și Paralimpice Barcelona 1992
Jocurile Olimpice de Iarnă Albertville 1992
Jocurile Olimpice și Paralimpice Seoul 1988
Jocurile Olimpice de Iarnă Calgary 1988

Pe lângă „Canalul ceremoniilor olimpice”, fanii sunt invitați să viziteze pagina istorică a Jocurilor Olimpice interactive a Canalului Olimpic pentru o călătorie imaginară prin fotografiile istoriei Jocurilor Olimpice de vară și de iarnă în care sunt prezentate faptele și figurile despre țări, participare, mascote și medalii.

Canalul olimpic al CIO este o destinație mass-media globală (OTT), în care fanii pot experimenta puterea sportului și emoția Jocurilor Olimpice pe tot parcursul anului. Prin povești de inspirație, interviuri cu sportivi, știri de ultimă oră, evenimente live, programare originală și conținut exclusiv din culise, Canalul Olimpic oferă fanilor o platformă media dedicată pentru a urmări poveștile din spatele sportivilor oricând și oriunde. Canalul olimpic este disponibil în toată lumea pe olympicchannel.com și aplicațiile sale pentru dispozitive TV mobile și conectate.

Back to top button