Noutăți

Arhiva lunii aprilie

Începutul lunii aprilie a constituit de fiecare dată o perioadă de maximă mobilizare și implicare în activitatea sportivă cu caracter de masă. Pentru confirmare vă propunem un album foto din acțiunile sportive, disputate în prima săptămână a anilor precedenți.
Traseul din preajma Telecentrului a devenit arena etapei campionatului Moldovei la karting, iar în sectorul Botanica al capitalei medaliatul olimpic la lupte greco-romane Serghei Mureico le-a dorit succese participanților meciului amical la sumo dintre sportivii Moldovei și Ucrainei. La eveniment a asistat și primul campion mondial la sambo, Sergiu Oșlobanu, discipol al Antrenorului emerit Iulian Piatcovschi.
În calendarul activității Comitetului Național Olimpic și Sportiv a figurat tradiționala Lecție Olimpică desfășurată de data aceasta în incinta Liceului ”Petre Stefănucă” din Ialoveni. În fața elevilor s-au prezentat valorile sportului din Republica Moldova, campionii și premianții olimpici Nicolae Juravschi, Larisa Popova și Oleg Moldovan. După o scurtă trecere în revistă a activității CNOS, oaspeții din capitală au oferit cadouri sportive și diplome comemorative activiștilor din Ialoveni. Manifestarea a finalizat cu un meci demonstrativ la handbal cu participarea elevelor cunoscutului Liceu, iar președintele Federației de Handbal Nicolae Piatac i-a îndemnat pe tinerii sportivi să obțină noi victorii la viitoarele competiții raionale și republicane.

Nicolae Buceațchi

Back to top button