Noutăți

Victoriabank susține Echipa Olimpică a Republicii Moldova

În sport, fiecare secundă este o oportunitate de a scrie istorie. În ring sau pe teren, cu vâsla sau cu arcul în mână, sportivii moldoveni luptă pentru victorie. Vor să fie mereu cei mai buni, visează la Olimpiadă, își doresc o medalie. Pentru a-și atinge visurile, ei au nevoie de susținere.

În acest an, Victoriabank este alături de echipa Republicii Moldova care va merge la Jocurile Olimpice de Vară din Paris, unde marii sportivi din lume vor concura pentru cele mai râvnite trofee din palmares.

Levon Khanikyan, președintele Victoriabank, și Nicolae Juravschi, președintele Comitetului Național Olimpic și Sportiv, au semnat un parteneriat care are ca obiectiv sprijinirea echipei olimpice a Republicii Moldova. E un parteneriat care nu vorbește doar despre afaceri, despre dimensiunea financiară, ci despre susținerea pe care o va oferi Victoriabank sportivilor moldoveni.

Levon Khanikyan, CEO Victoriabank

Până la 15 mai 2024, 13 sportivi moldoveni au reușit să se califice la Jocurile Olimpice de Vară din Paris. Ei vor concura la diverse probe cum ar fi: tir cu arcul și tir cu pistol cu aer comprimat, caiac-canoe, lupte feminine, lupte greco-romane, echitație sau haltere.

Nicolae Juravschi, președintele CNOS

Cea de-a 33-a ediție a Jocurilor Olimpice de Vară va avea loc la Paris în perioada 26 iulie – 11 august 2024. La competiții de o asemenea anvergură, fiecare secundă contează, fiecare secundă este o șansă în plus de a ajunge pe podium. Campionii moldoveni sunt pregătiți să facă exact acest lucru. Avem toată încrederea în ei, în talentul lor, în dorința lor de a urca pe podium și suntem convinși că vor reuși.
Performanța, Respectul, Spiritul de Echipă și, nu în ultimul rând, Mândria Națională sunt valorile pe care le împărtășim și care completează misiunea pe care o au sportivii moldoveni.

Victoriabank îndeamnă toți cetățenii care apreciază sportul și talentul campionilor noștri să le fie alături și să-i susțină. Împreună suntem mai puternici și mai aproape de Victorie!

Back to top button