Noutăți

Vă așteptăm cu drag în echipa voluntarilor a Federației Naționale de Karatedo

Dragi voluntari olimpici,

Încântați de efortul depus de voi în cadrul evenimentelor organizate de CNOS, Federația Națională de Karatedo din Republica Moldova WKF face un apel către comunitatea voastră.

La data de 7 martie se va desfășura FESTIVALUL FEMININ DE KARATEDO – un eveniment dedicat doamnelor și domnișoarelor, care sunt adevărate ”luptătoare pe tatami și campioane în viață”.  Organizat cu ocazia  Zilei Internaționale a Femeii, festivalul este o oportunitate excelentă de a descoperi și valorifica potențialul fetelor și femeilor, ce practică artele marțiale.

”Festivalul Feminin de Karatedo” va celebra cea de-a treia ediție în 2020 – un an simbolic pentru Karatedo, marcat de includerea acestui gen de sport în programul Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Pentru a asigura buna desfășurare a Festivalului, avem nevoie de sprijinul voluntarilor. Comitetul organizatoric vă propune să fiți parte a unei echipe tinere cu șansa de a obține o experiență cu totul nouă în domeniul voluntariatului, oferind informația necesară cu referire la eveniment și traininguri de instruire în domeniul sportiv. În schimb, vom fi recunoscători să avem în echipă oameni pozitivi, responsabili și dedicați.

Vă așteptăm cu drag în echipa voluntarilor a FNK RM WKF.

Persoana de referință:

Diana DEMENTIEV (060151251) https://www.facebook.com/dementiev.diana

Back to top button