Noutăți

ULIM. Sport de ziua jubileului

În această splendidă şi multicoloră toamnă, Universitatea Liberă Internaţională din Moldova a marcat jubileul de 22 de ani de la fondare.

ULIM  este Alma Mater a  mii de studenţi, din ţară şi din peste 50 de state ale lumii, între care Statele Unite ale Americii, Coreea de Sud,  Germania, Spania, Ungaria,China, etc. În diversitatea manifestărilor, consacrate acestui eveniment, s-a înscris și sărbătoarea cultural-sportivă, organizată cu spriginul Centrului Se Jong. Studenții, pedagogii și sportivii au fost salutați de către Ambasadprul Coreei de Sud la Kiev Sul Kyeng Hoon, Tudor Ulianovschi, absolvent al Facultăţii de Drept, actualmente viceministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene al R. Moldova. Principalul punct de atracție l-a constituit evoluarea pasionaților  de Taekwondo, precum și a sportivilor coreeni, care au demonstrat  un dans spectaculos  cu săbii.

De-a lungul anilor ULIM a demostrat că este un veritabil lăcaş al învăţământului, al culturii, ştiinţei şi artei. Afirmându-se ca o instituţie care pune preţ pe idealurile păcii, libertăţii şi democraţiei, care stimulează gândirea creatoare, generatoare de progress, ULIM reprezintă astăzi brandul unui centru-model educaţional ştiinţific şi cultural, de anvergură europeană.

Stimpovschi Doina, Studentă  la Jurnalism şi Comunicare Publică ULIM

Foto Nicolae Buceațchi

Back to top button