Noutăți

SINDICATELE PROMOVEAZĂ MODUL SĂNĂTOS DE VIAȚĂ

Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova (CNSM) ) în colaborare  cu Comitetul Naîional Olimpic şi Sportiv (CNOS)  au organizat la staţiunea de odihnă „Camping” din oraşul Vadul-lui-Vodă Spartachiada CNSM, la care au participat peste 650 de membri de sindicat din toată țara.

Competiţiile sportive tradiţional s-au disputat la următoarele probe: volei (femei/bărbați), mini-fotbal, tenis de masă, joc de dame, șah, ştafeta olimpică, tragerea odgonului, cursa olimpică.

La deschiderea oficială a competiţiilor preşedintele CNSM Oleg Budza a salutat participanţii Spartachiadei, urându-le mult succes și dârzenie pentru a ocupa locuri de frunte.

”În fiecare an, sindicatele promovează modul sănătos de viață în rândul salariaților care activează în diverse ramuri ale economiei naționale. Organizarea spartachiadei CNSM a devenit o frumoasă tradiţie care uneşte generaţii de sindicalişti şi contribuie la promovarea spiritului de echipă”, a menționat liderul sindical.

Prezent la deschiderea Spartachiadei CNSM, Nicolae Juravschi, preşedinte al Comitetului Naţional Olimpic ;i Sportiv, a subliniat că sindicatele întotdeauna au promovat  sportul și au organizat competiții sportive pentru membrii săi de sindicat.

Campioană a celei de-a III-a ediții a Spartachiadei CNSM a devenit echipa Federației Sindicatelor din Moldova ”SINDLEX”. Pe locul II a fost desemnată echipa Sindicatului Educației și Științei, iar pe locul III – Sindicatul Lucrătorilor din Sfera Deservirii Sociale și Producerii de Mărfuri ”SINDINDCOMSERVICE”.

Sursă- CNSM

Back to top button