Noutăți

Satul Olimpic al JOT Buenos Aires 2018 a fost inaugurat oficial

Satul Olimpic al Jocurilor Olimpice de Tineret, care vor avea loc în perioada 6-18 octombrie anul curent la Buenos Aires, a fost inaugurat oficial în cadrul unei ceremonii care a avut loc în cartierul Villa Soldati din sudul capitalei argentiniene.
În cadrul festivității, Horacio Rodriguez Larreta, primarul din Buenos Aires, a înmânat cheia comemorativă campionilor olimpici Luis Scola (baschet) și Paula Pareto (judo), alături de care s-au aflat alți doi campioni olimpici, ciclistul Madison Walter Perez și Sebastian Crismanich (taekwondo).
În timpul JOT Buenos Aires 2018, în Satul Olimpic vor locui peste 6.286 de persoane, dintre care aproape 4.000 vor fi sportivi, iar restul antrenori și reprezentanți ai federațiilor naționale sportive.
În total, vor fi disponibile 7,016 paturi, precum și facilități de servire a mesei cu capacitatea de a avea 2300 de locuri.
După JOT Buenos Aires 2018, apartamentele din Satul Olimpic, aflat în cartierul Villa Soldati în sudul Buenos Aires, urmează să fie vândute în rate, cu dobânda redusă. Se preconizează că noii proprietari vor intra in poseria noilor locuințe în martie – aprilie 2019. (cosr.ro)

Back to top button