Noutăți

Prețuri între 4 și 20 de euro pentru biletele de intrare la JE de la Cracovia-Malopolska

Cea de-a 3-a ediție a celei mai mari competiții multi-sportive din Europa va începe la Cracovia pe 21 iunie, iar fanii se pot asigura acum că nu vor rata nicio acțiune din Polonia în această vară.
Cu 26 de sporturi prezentate, inclusiv 18 discipline olimpice cu locuri disponibile pentru Paris 2024, va exista ceva de care să se bucure toată lumea în cele 11 orașe care vor găzdui Jocurile Europene în regiunea Malopolska.
Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul oficial al Jocurilor Europene: https://tickets.european-games.org/eg2023/homePage
Cu prețuri cuprinse între 20 de zloți polonezi (4 EUR) și 90 (20 EUR) per bilet, fanii care s-au înscris pe platformă înainte de 3 aprilie vor putea cumpăra până la patru din primele 10.000 de bilete pentru un singur eveniment vândute cu o reducere de 25%.
De asemenea, sunt disponibile bilete pentru o zi întreagă și abonamente pentru mai multe zile, în timp ce primele trei zile ale competiției de atletism și sporturile de teqball, padel, muaythai și kickboxing vor fi toate cu intrare gratuită.
Cea de-a treia ediție a Jocurilor Europene va avea loc între 21 iunie și 2 iulie 2023. În timpul jocurilor vor fi 26 de sporturi, cu 18 sporturi olimpice și șapte neolimpice programate și peste 7.000 de sportivi sunt așteptați să participe. Cracovia va fi centrul principal al Jocurilor, cu 11 orașe diferite care găzduiesc sporturi într-o varietate de locuri diferite.

Back to top button