EvenimenteNoutăți

Olympic Fest este o sărbătoare sportivă pentru toată familia!

Sâmbătă, 20 mai, în Piața Marii Adunări Naționale, cu începere de la orele 15:00 se va da start celui mai sportiv eveniment al anului – Olympic Fest!

Motto-ul evenimentului din acest an este ”Chișinău – oraș activ, Chișinău – oraș sportiv!”.

Picii sunt așteptați cu părinții și buneii să participe la adevăratele starturi sportive. Multe distracții și surprize vor fi rezervate pentru viitorii campioni în Orășelul Copiilor.

Astfel, micuții vor concura, se vor distra, vor face fotografii cu toată familia, vor lua autografe de la medaliați olimpici, fiind motivați cu cadouri și premii.

Pentru a stabili recorduri sportive, micuții au nevoie de încrederea și sprijinul părinților. Copii sunt așteptați la Olympic Fest pe role, pe skateboard sau biciclete, sau pe umerii taților.

În cadrul Olympic Fest va fi dat startul pentru următoarele competiții:

  • Campionatul mamelor la alergat cu cărucioare
  • Campionatul bebelușilor care merg de-a bușilea (copii pînă la 11 luni)

O fotografie din anul 1982 a inspirit organizatorii evenimentului să lanseze

  • Campionatul fetelor la alergat cu cărucioare (fetițe cu vîrsta 3-5 ani).

Toți participanții la competiții vor beneficia de premii și cadouri.

Olympic Fest oferă copiilor și părinților o experiență sportivă de neuitat!

În cadrul evenimentului Olympic FEST Day, la 20 mai 2017, Odoraş.md organizează cele mai inedite şi distractive competiţii pentru mămici şi bebeluşi, şi o adevărată sărbătoare pentru întreaga familie! Distracţia va avea loc în Orăşelul Copiilor, cu teren de joacă, competiţii sportive, muzică, animatori şi zeci de cadouri!
Odoraș.md și Comitetului Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova vor organiza câteva competiții inedite. Mai jos îți spunem toate detaliile despre cum te poți înregistra. Grăbește-te, căci locurile sunt limitate!
„Campionatul bebeluşilor care merg de-a buşilea”

În Piaţa Marii Adunări Naţionale vom amenaja o pistă specială pentru ei, unde picii vor trece prima lor competiţie sportivă de nivel naţional – „Campionatul bebelușilor care merg de-a bușilea”. La întrecere sunt acceptaţi copiii care merg de-a buşilea (în patru lăbuţe) şi au vârsta de până la 11 luni. Toţi copiii vor primi câte un body, o bentiţă personalizată și alte surprize, iar cel mai rapid bebeluş va obţine titlul de „Campionul anului la mersul de-a bușilea” şi va fi premiat de TEDI.
ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI: http://bit.ly/BebelusiDe-aBusilea

 

„Campionatul mamelor la alergat cu cărucioare

Cele mai active şi rapide mame vor demonstra că maternitatea nu este deloc un impediment pentru un mod sănătos de viaţă! Pe o pistă de 60 de metri, mamele vor participa la cea mai curajoasă cursă – „Campionatul mamelor la alergat cu cărucioarele”. Pentru că tuturor ne pasă de siguranţa celor mici, mamele vor alerga fără bebeluşi, doar cu căruciorul (aveţi grijă să fie în stare tehnică bună!). Iar cei mici vor face echipă de susţinere, alături de tătic, bunici şi prieteni! Toate mamele vor primi tricouri și câte o geantă de la Pufies, iar campioana va obţine o diplomă specială şi daruri de la partenerii evenimentului.
ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI: http://bit.ly/MameCarucioare

 

„Campionatul fetiţelor la alergat cu cărucioare (de păpuşi)”

Nu doar mamele vor putea alerga la cursa cărucioarelor, ci şi fetiţele. Facem o competiţie specială pentru cele mai micuţe şi grijulii „mămici”… de păpuşi. În Piaţa Marii Adunări Naţionale vom amenaja o pistă de 20 de metri, unde fetiţe de 3-5 ani vor participa la cea mai haioasă cursă – „Campionatul fetiţelor la alergat cu cărucioarele”. Puneţi centurile de siguranţă păpuşilor şi…start la alergat! Toate fetiţele vor primi câte un tricou personalizat şi alte surprize, iar cea mai iute participantă va obţine titlul de „Campioana anului la alergat cu căruciorul” şi va fi premiată de Ushastii Neani.

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI: http://bit.ly/CarucioareFetite

 

 „Campionatul băiețeilor la mers cu bicicleta/tricicleta”

Vom avea o competiţie neobişnuită şi pentru băieței! Facem o întrecere specială pentru cei mai mici sportivi! Pe o pistă de 20 de metri, băiețeii de 3-5 ani vor participa la cea mai „rapidă” cursă – „Campionatul băiețeilor la mers cu bicicleta/tricicleta”. Toți participanţii vor primi câte un tricou personalizat şi alte surprize, iar cel mai iute participant va obţine titlul de „Campionul anului la mers cu bicicleta/tricicleta” şi va fi premiat de Fundația Edelweiss și Viorica Cosmetic.

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI: http://bit.ly/BaietiBiciclete

 

Orășelul Copiilor – distracție pentru toți!

Iar dacă nu vreți să participați la probele sportive sau copiii nu au vârsta corespunzătoare, veniți cu toată familia la eveniment, căci nu veți avea nicio clipă de plictiseală! Veți urmări competițiile sportive ce vor avea loc și veţi susține favoriții. În plus, vom avea un show distractiv, cu personaje de poveste venite de la Clubul Ciufulica, cu muzică, dansuri și multe zâmbete. Iar copiii mai mari vor fi fascinați de experimentele științifice prezentate de Laboratorul X. Pe lângă asta, va fi amenajat și un teren de joacă, pentru ca toți copiii să se simtă minunat.

Mai multe detalii despre eveniment găseşti pe pagina evenimentului AICI. Dă „Participă / Interesat” la eveniment pentru a afla toate noutăţile!

Back to top button