Comunicate de presă

OLYMPIC FEST 2014

Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv vă invită pe 24 mai, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, la sărbătoarea sportului pentru toţi – ”OLYMPIC FEST 2014” – cel mai sportiv eveniment al anului!

OLYMPIC FEST reprezintă un festival sportiv care va oferi participanților, indiferent de abilităţi sportive, vârstă sau ocupaţie, posibilitatea să practice diverse genuri de sport: tenis de câmp, taekwon-do, scrimă, tir, trânta, box, karate, fotbal, haltere, basket în zone de activită şi amenajate, sub supravegherea instructorilor sportivi.

Olympic Fest va oferi participanţilor posibilitatea a afla despre “experienţa olimpică” de la sportivii, care ne-au reprezentat ţara la diverse ediţii ale Jocurilor Olimpice. Medaliaţii olimpici vor distribui autografe în Zona Olimpicilor, amenajată lângă scenă. Olimpicii împreună cu voluntarii olimpici vor participa la flashmobul de promovare a valorilor olimpice ”Respect, Prietenie, Excelenţă”.

În cadrul Olympic Fest va avea loc şi tradiţionala Cursa Olimpică pe distanaţa de  3,5 km. La orele 12.00 se va disputa un meci de fotbal între echipele de politicieni şi artişti. La orele 13.00 va avea loc o tombolă cu premii oferite de CNOS şi partenerii acestuia. Detalii despre Olympic Fest – pe www.olympic.md

Promovarea valorilor olimpice, a importanţei sportului în cadrul societăţii şi, implicit, a interesului pentru un mod sănătos de viaţă, este una din sarcinile de bază ale CNOS. Ne bucură faptul, că în dorinţa de realizare a acestui nobil şi ambiţios scop nu suntem singuri. În acest context, Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv şi Fundaţia Campionilor Olimpici aduce sincere mulţumiri partenerilor acestui eveniment pentru eforturi comune şi atitudine participativă – ORHEI-VIT, MOLDOVA AGROINDBANK, CRISTALINA de PURCARI,  McDONALD`s, DAAC HERMES, ECOSPORT GYM, POWERTEAM, GIANT.  

Back to top button