Noutăți

Minsk2019 – aplicația oficială a Jocurilor Europene

Cea de-a doua ediție a Jocurilor Europene, care vor avea loc în perioada 21-30 iunie anul curent la Minsk, are o aplicație oficială pentru telefoanele inteligente, dezvoltată de LLC Synesis sport, furnizorul oficial al unității software și hardware pentru JE.
Aplicatia Minsk2019 funcționează pe platformele Android și iOS și este disponibilă pentru utilizatorii din întreaga lume începând de luna aceasta. Aplicația mobilă funcționează la fel de bine ca website-ul oficial și are avantajul că nu are nevoie de o conexiune stabilă la internet, principalele informații despre Jocuri și infrastructura fiind furnizate offline – un mare avantaj pentru străini și oaspeții care vor vizita Belarus în iunie.
Aplicatia conține știri, fotografii și videoclipuri, programul al competițiilor, informații despre programul cultural al Jocurilor și multe altele – în principiu tot ce trebuie știut despre Jocurile Europene de la Minsk.
Dezvoltatorii au precizat că Minsk2019 nu este doar aplicația oficială a Jocurilor, ci un ghid al evenimentului sportiv din această vară, care se poate descărca gratuit de pe Magazin Google Play și App Store. (cosr.ro)

Back to top button