Noutăți

Lotul de box al Italiei efectuează un stagiu de pregătire în Moldova

Naționala de tineret a Italiei efectuează un stagiu de pregătire în Moldova. Boxerii italieni se pregătesc la Hâncești, iar vineri seara au avut antrenament la Chișinău la Fitness Doza, care a oferit bazinul și sauna.
Loturile Italiei și Moldovei se pregătesc de Campionatele Europene rezervate tinerilor. În perioada 24 martie – 2 aprilie la Târgu Jiu vor avea loc Europenele U-22, iar în perioada 17-26 aprilie Italia va găzdui Europenele U-18.
”Este important să ne pregătim de Campionatul European și în afara Italiei. Este un stagiu de pregătire util pentru noi”, a declarat antrenorul italian, Danien Zdrinca.
”Cu siguranță este un cantonament productiv și efectiv pentru că ne antrenăm cu boxeri care sunt medaliați la Europene. Așteptăm medalii de la Campionatul European din Târgu Jiu”, a spus antrenorul lotului de tineret al Moldovei, Igor Untilă.
”Mă bucur că lotul Italiei a venit la noi în Moldova. Sunt pregătiri foarte bune și sper să obținem și rezultate pe măsură”, a adăugat boxerul din Hîncești, Dorin Bucșa, campion european de tineret în 2014 și medaliat cu bronz la Europenele de tineret de anul trecut.

Back to top button