Lecții OlimpiceNoutăți

Lecție Olimpică la Liceul Teoretic Român-Francez « Gheorghe Asachi »

Pe data de 6 aprilie CNOS al Republicii Moldova a organizat o Lecție Olimpică la Liceul Teoretic Român-Francez « Gheorghe Asachi », dedicată Zilei Internaționale a Sportului pentru Dezvoltare și Pace.

Vezi AICI un ALBUM FOTO!

La Lecție au asistat Dna Nune Mangasaryan, reprezentant al UNICEF în Republica Moldova și Dna Valentina Cujbă, vice- director al Direcției generale educație, tineret și sport a municipiului Chișinău. La Lecția Olimpică au asistat circa 300 elevi ai claselor X-XII, dar și cadrele didactice din Liceu.

Președintele CNOS, Nicolae Juravschi a înmînat bibliotecii școlii un set de publicații olimpice :„Flacăra Olimpică”și revista “Panorama Olimpică”.

Dl Nicolae Juravschi a înmînat dlui Vladimir Lungu, profesor de educației fizică, membru al Comitetului Național Olimpic în perioada 1991-1997, o diplomă de onoare pentru merite deosebite în promovarea sportului și a valorilor olimpice.

Campioana olimpică Larisa Popova, președinte al Asociației Femeia și Sportul a specificat meritele deosebite ale profesoarei de educație fizică Zinaida Curoș în educația tinerei generații .

 Dna Nune Mangasaryan a subliniat importanța Zilei Internaționale a Sportului pentru Dezvoltare și Pace și rolul deosebit al sportului în serviciul societății.

Directorul Liceului Teoretic Român-Francez « Gheorghe Asachi » dl Boris Volosatîi a mulțumit CNOS pentru Lecția Olimpică prezentată elevilor, dar și informațiile utile despre Jocurile Olimpice și rezultatele sportive ale olimpicilor noștri.

Vezi AICI un ALBUM FOTO!

Related Articles

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker