Noutăți

Lansarea ediției bilingve a albumului “25 de ani ai Comitetului Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova”

Lansarea ediției bilingve a albumului

  “25 de ani ai Comitetului Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova”

Autori : Natalia Doneț, Lucia Juravschi,  Cristina Vasilianov

Joi, 27 octombrie 2016, la ora 11.00, în incinta Casei Olimpice va avea loc lansarea ediției bilingve româno-engleză a albumului  “25 de ani ai Comitetului Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova”.

Este semnificativ că acest eveniment încheie șirul de acțiuni dedicate aniversării de 25 de ani de la fondarea CNOS din Republica Moldova.

Ediția bilingvă a albumului este un volum documentar, generos ilustrat, al celor mai emoționante momente din istoria olimpică a țării noastre; albumul prezintă istoria în imagini a sportului moldovenesc și a olimpicilor noștri.

În album se regăsesc numeroase imagini obținute de la Centrul de Studii Olimpice din Lausanne, de la Serviciul de Imagini a Comitetului Internațional Olimpic, de la Arhiva de Stat din Republica Moldova, dar și fotografii aparținând jurnaliștilor Boris Harcenko, Serghei Doneț, Vadim Caftanat, Nicolae Buceațchi, Natalia Doneț, Alexandr Chernych, Victor Orehov, Ana Șvețova.

După lansarea albumului, membrii Familiei Olimpice vor planta în mod simbolic arbori în fața Casei Olimpice (str. Șciusev).

Vă așteptam cu drag.

Back to top button