Noutăți

Federatia de Tir: incepem o noua etapa in activitate

Federația de Tir din Republica Moldova a desfășurat cu succes Campionatul Național de Tir, editia 2015. Au fost medaliați cei mai buni sportivi la proba de aer comprimat și glonț, pușcă și pistol, care ar putea să reprezinte Republica Moldova la Campionatele Mondiale și Europene.

Va prezentam in continuare lista invingatorilor:

Proba aer comprimat Pistol (bărbați):

  1. Negreba Valeriu – Campion național;

Proba aer comprimat Pușcă (bărbați):

  1. Bejenari Vladislav – Campion Național;

Proba aer comprimat Pistol (femei):

  1. Rotari Ecaterina – Campioană Națională;

Proba aer comprimat Pușcă (femei):

  1. Raileanu Ecaterina – Campionă Națională;

După cum a specificat  Președintele Federației de Tir  Arcadie Bostan – “Noi trebuie să conștientizăm importanța acestei etape, să atingem acea performanță care să ne permită cu respect și demnitate să reprezentăm Republica Moldova la competițiile internaționale. Vom depune efort sporit în continuare pentru crearea condițiilor și asigurarea sportivilor cu echipament și muniție necesară”.

În acest context Biroul Federației a decis acordarea categoriei I de arbitru dlor Moldovan Oleg,  și Voscoboev Iurii, antrenori care activează și contribuie la promovarea tirului, a stabilit prioritățile în pregătirea și calificarea pentru Jocurile Olimpice, a aprobat Regulamentul Anti-Doping, ultima revizie 2015 WADA.

Cu scopul promovării tirului în Moldova, dar și informării despre activitățile și evenimentele sportive ce au loc în acest domeniu, a fost lansată pagina oficială a federației de tir: www.federatiadetir.md. Invităm toți doritorii și reprezentanții presei să acceseze site-ul pentru detalii și informații.

Back to top button