Noutăți

Elevii din Geamana vor desfasura lectiile de educatie fizica pe un nou teren sportiv

In ajunul noului an de studii, in comuna Geamana, raionul Anenii Noi, a fost inaugurat un nou  mini-teren de fotbal,  al 9-lea mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în raionul Anenii Noi in  cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

La ceremonia oficială prilejuită acestui eveniment  Mircea Cojocari, Şeful Departamentului Protocol Administrativ al FMF, a acordat un set de mingi de fotbal entuziastilor jocului  cu balonul rotund din localiate,  remarcind totodata aportul primarului comunei Geamana Eduard Sturza in finalizarea lucrarilor de constructii. A fost respectata si frumoasa traditie de sfintire a noului mini-teren de fotbal de catre parintele David.

 «Este un  adevarat cadou oferit amatorilor de sport, care va contribui la popularizarea sportului si modului sanatos de viata in rindul satenilor », a remarcat Ion Turcanu, director al Agentiei Teritoriale Olimpice din Anenii Noi. Dupa ceremonia de inaugurare, a urmat un turneu amical, la care si-au dat concursul cinci echipe din raionul Anenii Noi si Chisinau. Locul 1 a revenit formatiei din localiate, pregatita de Ion Turcanu, profesor de educatie fizica la Liceul din Gemana.

Back to top button