Noutăți

De azi până pe 1 noiembrie, Flacăra Tokyo 2020 strălucește în Muzeul Olimpic nipon

Flacăra Olimpică a Tokyo 2020 poate fi văzută din nou, de astăzi până pe 1 noiembrie, în incinta Muzeului Olimpic din capitala Japoniei, situat lângă noul Stadion Național. În cadrul unei scurte ceremonii Yoshiro Mori, președintele Tokyo 2020, și președintele Comitetului Olimpic Japonez Yasuhiro Yamashita au înmânat Flacăra reprezentanților muzeului și au dezvaluit că se lucrează îndeaproape cu toate părțile interesate pentru a pregăti o ediție de Jocuri sigure, anul viitor.
După amânarea Jocurilor de la Tokyo 2020, Flacăra Olimpică va petrece un timp record în țara gazdă. Expusă la Muzeul Olimpic din Japonia ca simbol al speranței pentru o lume care se străduiește să depășeasca pandemia COVID-19, Flacăra va lumina din felinarul în care a fost adusa din Grecia și va putea fi vizionată respectând măsurile menite să prevină răspândirea coronavirusului.
În aceste condiții, vizitatorii Muzeului care doresc să vadă Flacăra pentru a simți vibrația idealurilor olimpice și a Jocurilor de anul viitor, vor trebui să facă rezervări dinainte, în incintă fiind permis accesul a 60 de persoane la 30 de minute. (sursa: cosr.ro, foto: olympic.org)

Back to top button