NoutățiOlympic Solidarity

Dan Olaru: Călătoria spre Jocurile Olimpice: Cum bursa Olimpică a făcut posibil visul meu

Cu ajutorul acestei burse oferite de Solidaritatea Olimpică, am avut posibilitatea de a participa la cantonamente internaționale, unde am concurat și colaborat cu alți sportivi de elită. Această bursă mi-a permis să mă concentrez complet pe antrenamente și pe perfecționarea tehnicilor mele, fără grija constantă a problemelor financiare. Mai mult decât atât, sprijinul oferit de bursa olimpică a fost o sursă de motivație și încredere. Știind că am susținerea unei organizații care crede în potențialul meu, am fost inspirat să îmi depășesc limitele și să muncesc și mai mult pentru a-mi atinge obiectivele.
 
În cele din urmă, am reușit calificarea la Jocurile Olimpice din Paris 2024. Aceasta nu a fost doar o realizare personală, ci și o confirmare a faptului că sprijinul adecvat poate transforma potențialul în performanță.
 
Doresc să exprim recunoștința mea profundă pentru Solidaritatea Olimpică și pentru Comitetul Olimpic, care mi-au oferit posibilitatea de a beneficia de această bursă. Nu doar că mi-au oferit resursele necesare, dar mi-au și consolidat credința că visele pot deveni realitate cu muncă, determinare și sprijinul potrivit.
 
#OlympicSolidarity | Olympics
#teammoldova
Back to top button