Comunicate de presăEvenimenteNoutăți

Comunicat de presă | Olympic Fest 2017 – cel mai sportiv eveniment al anului revine la Chișinău!


COMUNICAT DE PRESĂ
Olympic Fest – cel mai sportiv eveniment al anului revine la Chișinău!

Toți chișinăuenii, de la mic la mare, sunt așteptați pe data de 20 mai, începând cu orele 15:00 în Piața Marii Adunări Naționale!

Motto-ul evenimentului Olympic Fest 2017 este «Chișinău – oraș activ, Chișinău – oraș sportiv “. Prin acest eveniment ne propunem să motivăm toți chișinăuenii să adopte un mod de viață activ și să practice regulat sportul.

Olympic Fest 2017 este dedicat Zilei Naționale a Sportului și a Mișcării Olimpice. Toți participanții la Olympic Fest vor primi un tricou cu inelele olimpice și înscripția Olympic Day, iar la sfârșitul evenimentului  vor participa la o tombolă cu premii și cadouri.

La orele 15:30 invităm chișinăuenii să participe la un flashmob inedit – Hora Ineleor Olimpice.

Startul tradiționalei Curse Olimpice de alergări pe distanța de 3,5 km va fi dat la orele 16:00.

Amatorii sportului vor avea posibilitatea să participe la divesre ateliere monitorizate de federațiile naționale cu scopul de a demonstra atractivitatea diverselor genuri de sport: fotbal, tenis, tir cu arcul,  street basket, box, karate, taekwondo, lupte, pentatlon modern, badminton,tenis de masă, etc.

Programul va include de semenea activități sportive pentru întreaga familie, oportunități de a încerca noi sporturi sub îndrumarea medaliaților și Campionilor Olimpici. Mămicile se vor întrece la cel mai tare concurs de alergat cu cărucioarele, iar cei mai mici pici – la campionatul de mers de-a bușilea. Micii pictori își vor etala talentul în cadrul unui concurs de desen.

Olympic Fest oferă copiilor și părinților o experiență sportivă de neuitat. Ei sunt așteptați în Orășelul copiilor unde vor descoperi multe surprize și distracții.

CNOS aduce mulțumiri tuturor sponsorilor și partenerilor Olympic Fest, care contribuie la promovarea sportului și a unui mod activ de viață.

Back to top button