Comunicate de presăNoutăți

COMUNICAT: Cristina Vasilianov aleasă în calitate de Secretar General al CNOS

În data de 03 decembrie 2021 a fost convocată ședința Comitetului Executiv al CNOS, în componența desemnată de Adunarea Generală de dare de seamă și alegeri din data de 23 noiembrie 2021.

Membrii Comitetului Executiv au desemnat prin vot unanim candidatura doamnei Cristina Vasilianov în funcția de Secretar General al CNOS.

La ședința Comitetului Executiv al CNOS, de rând cu noii membri desemnați de Adunarea Generală, au fost prezenți și membrii Comitetului din componența precedentă, printre care și fostul prim vice-președinte al CNOS Nicolae Piatac și fostul vice-președinte Petru Guzun, care au împărtășit din experiența activității pe durata mandatului anterior. Membrii Executivului le-au adresat mulțumiri pentru dedicație și profesionalism.

Prim vice-președintele CNOS, campioana olimpică Larisa Popova a apreciat înalt creditul de încredere acordat de membrii CNOS și a menționat că va depune toate eforturile pentru a asigura continuitatea activității prodigioase a Domnului Nicolae Piatac.

Vice-președintele CNOS Zalina Marghieva a declarat că se simte onorată de propunerea președintelui Nicolae Juravschi de face parte din echipa CNOS și a promis că în calitate de sportivă de performanță va contribui la susținerea sportivilor și antrenorilor. Ea consideră că Comisia atleților și membrii Asociației Atleților Olimpici reprezintă o forță care poate să contribuie substanțial la dezvoltarea și promovarea sportului în țară.   

 

 

 

 

Vice-președintele Tudor Gorea și-a stabilit drept scop susținerea dezvoltării și profesionalizării Federațiilor Naționale, dar și dezvoltarea unui plan de promovare a sportivilor și Mișcării Olimpice.

Ordinea de zi a ședinței a inclus mai multe chestiuni, inclusiv unele de organizare a activității Comitetului Executiv pentru următoarea perioadă. În cadrul ședinței au fost definite Comisiile permanente ale CNOS, activitatea carora va fi ulterior coordonată de membrii Comitetului Executiv. Ordinea de zi a cuprins chestiuni ce țin de constituirea Comisiei pentru redactarea Statutului CNOS și a actelor statutare conexe, precum și instituirea Grupului de lucru pentru elaborarea Programului de pregătire al CNOS către Jocurile Olimpice de vară, Paris 2024. A fost examinat de asemenea Planul ședințelor Comitetului Executiv pentru anul 2022.

 

Back to top button