Noutăți

CNO, la Gala APSM – Cadouri pentru sportivi, Acreditări pentru jurnaliști

Tradiţionala manifestare de omagiere a celor mai buni sportivi, antrenori şi echipe din sezonul precedent, organizată de către Asociaţia Presei Sportive din Moldova, s-a desfăşurat vineri, 24 ianuarie, la unul din hotelurile din Chişinău.

Au lăsat pentru cîteva ore antrenamentele şi s-au prentat la manifestare lideii echipelor naţionale de haltere, box, lupte greco-romane, taekwondo WTF. Ceremonia de acordare a cadourilor a fost precedată de felicitările, adresate cronicarilor sportivi de către preşedintele APSM Vladimir Colesnicenco, Leonid Bujor, consilierul Prim-ministrului Iurie Leancă, ministrul Tineretului şi Sportului Octavian Bodişteanu, Nicolae Piatac, prim-vicepreşedinte al Comitetului Naţional Olimpic al Republicii Moldova.

Oaspetele de onoare al evenimentului Mircea Snegur, primul Preşedinte al Republicii Moldova, a acceptat invitaţia de a asista la evenimeltul de bilanţ, transmiţînd cadoul şi diploma celul mai bun sportiv al anului 2013, campionului european la haltere Oleg Sîrghi.

Experimentatul Petru Caduc, antrenor emerit al Republicii Moldova, a fost menţionat cu un cadou original, un paneraş plin cu fructe, în calitate de posesor al titlului de cel mai bun antrenor al anului.

La finalul manifestării Nicolae Piatac, prim-vicepreşedinte CNO, a înmînat celor trei ziarişti, prezenţi la eveniment, acreditările pentru Jocurile Olimpice de la Sochi 2014.

Back to top button