Noutăți

Club Paris 2024, lansat cu patru ani înainte de startul JO de la Paris

Pentru a marca cei patru ani rămași până la începerea Jocurilor Olimpice de la Paris, din 2024, Comitetul de organizare a lansat Clubul Paris 2024 pentru a împărtăși aventura olimpică și paralimpică cu toți iubitorii de sport din Franța. Astfel, în fiecare lună până la Jocurile din 2024, Club Paris le va oferi membrilor săi șansa de a lua parte la provocări distractive accesibile tuturor, să se bucure de întâlniri exclusive cu campioni olimpici și paralimpici și să participe la multe alte inițiative sportive și culturale interesante.
Participanții vor putea câștiga premii, iar cei care doresc vor avea șanse crescute să ia parte la Ștafeta Torței Olimpice sau să poata lua startul în primul maraton public general din istoria Jocurilor Olimpice. Membrii Clubului Paris 2024 vor primi actualizări exclusive, vor avea acces la toate informațiile despre biletele la întrecerile olimpice și se vor avea prioritate la înscriere, pentru a deveni voluntari la JO Paris 2024.
Primii membri ai clubului vor fi bineveniți alături de cei mai buni ambasadori ai Paris 2024 – sportivii care se pregătesc pentru Jocurile de la Tokyo 2020. Club Paris 2024 face parte din angajamentul Comitetului de Organizare al JO din 2024 de a dezvolta un nou model de promovare a Jocurilor Olimpice. (cosr.ro)

Back to top button