Noutăți

CIO va anunța în trei săptămâni data de desfășurare a Jocurilor din 2021

Președintele CIO, Thomas Bach a declarat că în trei săptămâni CIO va veni cu o propunere de dată pentru desfășurarea competiției olimpice din 2021. Reprezentanții CIO au punctat că toți sportivii calificați își vor păstra acest drept câștigat, iar celor care sunt în proces de calificare li se va acorda o perioadă mai mare pentru pregătire. Nu vor fi modificate locurile cota pentru Comitete Olimpice Naționale.
De asemenea, a fost anunțat faptul că procesul de acreditare a fost înghețat, iar în stabilirea datei de desfășurare a întrecerilor se va ține cont de mai multe aspecte: situația economică, programul școlar (vacanțe), disponibilitatea voluntarilor, a hotelurilor din Japonia, de propunerile deținătorilor de drepturi tv.
Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, care trebuiau să se desfășoare în acest an, între 24 iulie – 9 august, au fost amânate din cauza pandemiei mondiale de coronavirus.

#StayStrong #StayHealthy #Stay Active

As we all face this 'unprecedented challenge' we must remember to: #StayStrong#StayHealthy#StayActiveAnd we will get through this together. #Tokyo2020一緒に乗り越えよう!

Опубликовано Tokyo 2020 Пятница, 27 марта 2020 г.

Back to top button