Noutăți

Cinci țări au semnat acorduri de difuzare a Jocurilor Europene Baku 2015

Comitetul Organizatoric al Jocurilor Europene Baku 2015 este astăzi mândru să anunțe că alte cinci țări europene: Albania, Belarus, Luxemburg, Republica Moldova și Slovacia au semnat acorduri de difuzare a JE 2015. Acestea vin să completeze lista de acorduri semnate cu Turcia, Franța și Germania, precum și Orientul Mijlociu, Africa de Nord și Japonia.

Dl Simon CLEGG, Director Operațiuni Baku 2015, a declarat: „Suntem încântați să confirmăm că Jocurile Europene inaugurale vor fi difuzate în cinci țări adiționale. Este important pentru suporterii din Europa de a putea urmări realizările sportivilor lor la Baku 2015, iar aceste acorduri de difuzare multi-media vor asigura acest lucru. Mă aștept la noi anunțuri în următoarele săptămâni, atât în Europa, cât și la nivel global pentru a completa lista celor 34 de țări deja anunțate ca difuzori oficiali ai JE BAKU 2015.”

În Albania, drepturile de translare au fost acordate pentru Tring Media; în Belarus către Belarus 5; în Luxemburg –  Radio Television Luxemburg; în Republica Moldova, către Moldova Sport TV; și în Slovacia către Digi Sport.

Dl Nicolae JURAVSCHI, președintele CNOS al Republicii Moldova, a declarat: „Încheierea acordului pentru difuzarea JE Baku 2015 în Republica Moldova este un pas important pentru promovarea sportului la nivel local și Echipa Olimpică ce ne va reprezenta la BAKU. Iar faptul că acordul de transmisiune a JE2015 a fost semnat cu Moldova Sport – primul post de televiziune din Moldova dedicat în exclusivitate sportului, oferă un statut privilegiat sportului în societatea noastră.”

”E o mare onoare pentru Moldova Sport TV să aducă în casele telespectatorilor din Moldova acest eveniment unic. Sperăm ca transmisiunile noastre să reflecte grandoarea și importanța acestui eveniment care reunește atleți de pe tot continentul european. Avem încredere că performanțele lor din arenă vor impulsiona dezvoltarea fenomenului sportiv în Republica Moldova” a declarat Tudor GOREA, proprietarul postului de televiziune Moldova Sport.

Back to top button