Noutăți

Certificate olimpice pentru antrenorii de box

Cursul tehnic pentru antrenorii de box Treapta I „One Star”, desfasurat la Chisinau in perioada perioada 27-31 martie, a finalizat cu inminarea certificatelor celor 27 de antrenori. Alaturi de specialistii sportului cu manusi din Republica Moldova, la cursurile prevazute pentru creșterea nivelului de calificare au mai asistat antrenori din Kazahstan, Republica Belarus si Irlanda. Ultimele modificari ale regulamentului, aprobate de catre Asociatia Internatioinala (AIBA), au fost prezentate de catre Olim Mehamedov din Uzbekistan.

La ceremonia de incheiere a cursului au asistat Prim-vicepreşedintele CNO, Nicolae Piatac, si Campioana Olimpică, Preşedintele Asociaţiei Sportul şi Femeia, Larisa Popova, Federatia republicană de profil fiind reprezentata de catre Nicolae Savcov, secretar general.

CNO a mai organizat cursuri similare pentru antrenorii federațiilor de hipism, tenis, canotaj și lupte.

Cursurile Tehnice constituie o parte componentă a strategiei Mișcării Olimpice pentru ciclul Olimpic 2013-2016 si urmăresc drept scop promovarea valorilor și idealurilor Olimpice pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Back to top button