Beijing 2022

Biatlonișitii moldoveni, ultimele competiții înaintea Jocurilor Olimpice

Biatloniștii moldoveni își vor continua mâine evoluția la Campionatul European din Germania. Va fi o nouă zi de concurs și pentru Alina Stremous, medaliată cu argint la cursa individuală 15 km. ”Sincer am fost foarte aproape chiar de medalia de aur, dacă nu pierdem câteva secunde la tragere. Chiar și așa sunt mulțumită înaintea Jocurilor Olimpice, unde voi evolua sigur la trei curse. La Beijing îmi doresc să am posibilitatea să evoluez și la mass-start. Ar fi super pentru mine”, a declarat Alina Stremous, care va fi însoțită la Olimpiadă de Alla Ghilenko, Mihail Usov și Maxim Makarov.
”Au rămas zile numărate până la startul Jocurilor Olimpice de la Beijing. Îi îndemn pe toți amatorii de sport, pe conducătorii de sport să susțină sportivii noștri. Această susținere este importantă în această perioadă pandemică unde prezența spectatorilor este interzisă”, a declarat președintele Federației Moldovenești de Biatlon, Dmitrii Torner.
Biatloniștii moldoveni vor debuta la Jocurile Olimpice de la Beijing pe 5 februarie, când este programată cursa de mixed relay.

Back to top button