Noutăți

A mai rămas un an până la Jocurile Olimpice de iarnă Beijing 2022 (VIDEO)

De astăzi, 4 februarie 2021, mai avem exact un an până la startul ediției de iarnă a Jocurilor Olimpice care vor avea loc la Beijing în 2022. O zi importantă pentru Mișcarea Olimpică din întreaga lume, sărbătorită atât de organizatorii Jocurilor din China cât și de Comitetul Internațional Olimpic.
În cadrul campaniei #StrongerTogether, CIO a planificat o serie de activități atât pentru a scoate în evidență puterea sportului și în special a Jocurilor Olimpice de a aduce oamenii împreună, cât și pentru a marca această dată de referință. Evenimentele au loc în mediul virtual și au în prim plan rezistența și forța sportivilor din întreaga lume de a se pregăti pentru calificarea și participarea Jocuri.
Potrivit tradiției, cu un an înainte de startul Jocurilor, Thomas Bach, președintele CIO, a trimis invitațiile oficiale de participare la cea mai mare competiție multisport de pe mapamond sportivilor olimpici din Comitetele Naționale Olimpice (CNO) de pe toate continentele.
La Beijing au avut loc manifesari grandioase pentru a marca un an până la începerea Jocurilor de iarnă din 2022. (sursa: cosr.ro)

Back to top button