Noutăți

A fost prezentată forma medaliilor de la JOT Buenos Aires 2018

Designul celor peste 1.200 de medalii care vor fi acordate câștigătorilor competițiilor din cadrul Jocurilor Olimpice de Tineret (JOT) de vară de la Buenos Aires, din octombrie anul curent, a fost definitivat.
Pe fața medaliilor se regăsește un design inspirat din focurile de artificii, care reprezintă entuziasmul și gloria Jocurilor Olimpice de Tineret, în timp ce pe partea de pe spatele medaliilor, “cometele” focurilor de artificii se continuă și se îmbină cu una dintre formele care constituie identitatea vizuală a JOT Buenos Aires 2018.
De asemenea, apare numele oficial al Jocurilor care vor avea loc între 6 și 18 octombrie anul curent.
Fața medaliei a fost creată de Muhamad Farid Husen, un indonezian în vârstă de 18 ani, proiectul său fiind selectat din 300 de proiecte ale unor designeri din peste 50 de țări.
Reversul medaliei a fost proiectat de Fermin Igarreta, un argentinian de 24 de ani, component al echipei de design grafic care lucrează pentru JOT Buenos Aires 2018.
Medaliile au un diametru de 80 milimetri, iar cutiile au o lățime de 110 mm, o lungime de 160 mm și o înalțime de 50 mm. (cosr.ro)

Back to top button