Noutăți

7777.md anunță un fond de premii de 1 milion de lei pentru medalii la campionatele internaționale

Sportivii profesioniști care în anul 2022 vor obține medalii de aur, argint și bronz la campionate mondiale și europene vor primi recompense financiare din partea portalului 7777.md. Singurul site autorizat de pariuri sportive din Moldova a stabilit pentru acest scop un buget de 1 milion de lei. Anunțul a fost făcut de către Plamen Milanov, directorul NGM Company, administratorul portalului, la postul de televiziune Prime.

”Noua noastră inițiativă este să susținem sportivii care câștigă medalii la campionatele mondiale și europene. Am început acest proiect cu Federația de Lupte și Federația de Haltere. Noi oferim un bonus pentru fiecare medalie – 10 mii de lei vor fi oferiți pentru aur. Aceeași sumă va fi și pentru antrenori. Câte 7 mii de lei propunem pentru medalii de argint și câte 5 mii de lei”, a explicat Plamen Milanov.

Administratorul portalului 7777.md a făcut și un apel către Federațiile sportului olimpic să încheie acorduri de colaborare, ca să poate acorda motivație financiară sportivilor. Proiectul de premiere a medaliaților de la campionatele internaționale a fost inițiat în 2021. În perioada martie – iulie, peste 20 de sportivi și antrenorii lor au primit din partea casei de pariuri bonusuri în suma totală de peste 300 de mii de lei.

În perioada următoare, își vor ridica premiile și alți sportivi care au urcat pe podium în iulie și august. Plamen Milanov a precizat ca suportul financiar pentru medalii este o motivație pentru tinerii care sunt cartea de vizită a țării noastre.

Back to top button