Noutăți

TENISUL ALEGE SALVAREA VIETILOR!

Incepand cu data de 21 aprilie  va începe Campania social-caritabila de amploare, organizata de catre Federatia de Tenis din RM si AO ”Salvati Viata”, care va dura pana pe data de 26 aprilie.

Caritatea si modul sanatos de viata – sunt valorile ce incercam sa le promovam si de aceasta data prin prisma evenimentului!

In premiera pentru Republica Moldova! Invitam persoanele juridice, echipele organizatiilor si companiilor din Republica Moldova  sa participe in cadrul unui turneul pentru amatori  “Corporate Charity Tennis Challenge”.

Echipele urmeaza a fi formata din 2 persoane: un barbat si o femeie. Conditie obligatorie: participantii trebuie sa fie sportivi neprofesionisti, cu un nivelul de pregatire amator-incepator. Echipele vor concura la proba de simplu la barbati si la femei precum si la proba de dublu-mixt.

Turneul presupune colectarea fondurilor pentru acordarea ajutorului copiilor bolnavi: Taisia Stoianova, Valeria Cozari, Vladuta Zazulea si Eugen Hamitchi.

Detalii privind starea sanatatii micutilor sus-numiti, precum si despre ajutorul necesar  pot fi aflate aici:

www.savelife.info

Inainte de inceperea turneului, fiecare echipa va beneficia de un antrenament gratuit  (cu o luna inainte de turneu).  La dorinta, este posibila obtinerea antrenamentelor suplimentare la un pret special (pentru detalii va rugam sa va adresati la organizatori).

Taxa de participare pentru fiecare echipa constituie 7000 lei.

De asemenea, exista optiunea de a va comanda vestimentatia speciala pentru echipa Dumneavoastra, accesorii si inventarul sportiv, precum si sa procurati unul din pachetele de sponsorizare a evenimentului, fapt care va contribui la promovarea denumirii companiei Dumneavoastra si a brandului pe o scara mult mai larga. (*Pentru detalii va rugam sa va adresati la organizatori).

Suntem siguri ca participarea in cadrul unui turneu caritabil va consolida spiritul de echipa a angajatilor companiei dumneavoastră si o va face si mai unita, asa cum evenimentul se promite a fi unul plin de suspans, adrenalina si competitivitate.

Iar cel mai important – participarea Dumneavoastra va salva viata unui copil!

Va asteptam cu drag sa va inregistrati la turneu!

Sa castige cel mai bun!

Contacte organizatori:

Federatia de Tenis din RM

079778502

022209966

AO „Salvati Viata” 

079003838

Back to top button