Noutăți

Tânăra speranță a luptelor moldovenești a fost premiată

Federația Moldovenească de Lupte a premiat-o cu 5000 de lei pe Anastasia Nichita pentru medalia de argint adjudecată la Campionatul Mondial de tineret. Ea are 18 ani și este considerată speranța luptelor feminine moldovenești.
„Sunt mândru că în ţara noastră este aşa o steluţă, un fel de briliant pe care trebuie de prelucrat că crească și mai mare”, a declarat preşedintele Federației Moldovenești de Lupte, Victor Peicov.
„Anastasia a învins fete care sunt medaliate la competiții de senioare. Ea munceşte foarte mult şi suntem cu gândul la Jocurile Olimpice”, a afirmat antrenorul Tudor Cârlan.
„Acumulez toată experienţa de care am nevoie. Le urmăresc pe participantele de la turneele de senioare. Mă bucur că acum mi-am luat revanșa în fața luptătoarei din Norvegia”, a spus Anastasia Nichita.
”Luptele moldovenești au adus foarte multe medalii anul curent. Acești tineri sunt bravo și le doresc mult succes”, a concluzionat Leonid Bujor, director executiv al Comitetului Național Olimpic și Sportiv.

Back to top button