Tokyo 2020

Start Jocurilor Olimpice de la Tokyo!

Ceremoniile de deschidere ale Jocurile Olimpice reprezintă un spectacol extraordinar, oferind o explozie uimitoare de culoare și muzică, care permite țărilor participante să-și demonstreze identitatea națională.
Ținuta oficială a Echipei Olimpice a Republicii Moldova prezintă un set casual sport, produs de compania Viggo care denotă eleganță și stil. Costumul de culoare albastru închis și cămașa alba sunt confecționate din țesătură tehnică inovativă și corespund perfect stilului de viață sportiv, pentru că oferă confort și permite libertatea mișcărilor. Logo-ul CNOS este aplicat pe buzunarul sacoului.
Pentru Ceremoniile de Deschidere și Închidere a Jocurilor Olimpice această ținută este completată cu o ie sau cămașă națională, semnată de Casa Maria Cristea, pentru a amplifica identitatea națională a sportivilor noștri.
Ținuta oficială este completată de o eșarfă de mătase, produsă de Compania japoneză Tsuruoka Silk și oferită cu mult drag în dar membrilor Echipei Olimpice a RM.
Echipa Olimpică a Republicii Moldova este compusă din 20 de sportivi. Sunt cei care modelează istoria sportului țării noastre. Sunt frumoși la chip și suflet. Sunt temerari. Au privirea determinată și încrezută. Sunt membrii unei Echipe. Împărtășesc aceleași valori. Simbolizează mândria și unitatea națiunii. Sunt cei care inspiră o națiune. Sunt sportivii noștri.
Back to top button