Noutăți

Simte viitorul – sloganul JOT Buenos Aires 2018

Comitetul de Organizare a ediției de vară a Jocurilor Olimpice de Tineret programate a avea loc la Buenos Aires în perioada 6-18 octombrie 2018 a lansat motto-ul competiției: „Simte viitorul”.
Sloganul, împreună cu mesajul său, evidențiază speranța ca cei 3.998 de sportivi, care vor concura la primele întreceri olimpice unde numărul sportivelor înscrise în competiție va fi egal cu cel al sportivilor, vor deveni exemple de pasiune, coexistență și unitate în diversitate, precum și o sursă de inspirație pentru a crea o lume mai bună prin sport.
„Tinerii sportivi care concurează la Buenos Aires în 2018 vor fi ambasadori ai valorilor olimpice legate de respect, prietenie și excelență, JOT Buenos Aires 2018 fiind o sursă de inspirație pentru tinerii din întreaga lume”, a declarat Gerardo Werthein, președintele Comitetului de Organizare al Buenos Aires 2018.
Egalitatea de gen la Buenos Aires 2018 va fi, de asemenea, demonstrată în zeci de concursuri mixte care vor avea loc în timpul Jocurilor. În plus, cei 1.999 de sportivi de sex feminin și cei 1.999 de sportivi de sex masculin vor concura în diverse evenimente care combină concurenți din diferite țări din aceeași echipă într-un spectacol de multiculturalism.
Aceleași concepte se desfășoară în cadrul a sute de activități culturale care se vor desfășura în cele patru parcuri olimpice. (cosr.ro)

Back to top button