NoutățiOlympic Solidarity

Realizările și recunoștința unui Campion: Povestea lui Robu Marin

„Mă numesc Robu Marin, am vârsta de 24 de ani și sunt Maestru Emerit al Sportului, deținător al titlurilor de Dublu Campion European și desemnat de două ori cel mai bun sportiv continental, multiplu campion și premiant al Campionatelor Mondiale, top 8 la Jocurile Olimpice de la Tokyo și calificat la Jocurile Olimpice de la Paris.
 
Primesc o bursă din partea Solidarității Olimpice, această bursă m-a ajutat să îmi realizez 30% din strictul necesar pentru pregătiri. Datorită acestui ajutor din partea Solidarității Olimpice, dar și al Federației de Haltere din R. Moldova, am putut să beneficiez de tratament medical, vitamine necesare procesului de pregătire, cât și de recuperare după competiții. Această bursă a fost folosită și pentru nutriție și echipament specific spor#teammoldova🇲🇩 re.”
 
Am reușit în anul 2023-2024 să aduc un număr de 8 medalii, dintre care 3 de aur, doar de la Campionatele Europene și Mondiale. Acest ajutor de 380 de dolari lunar a făcut posibil să am parte de câteva avantaje în procesul de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris. Mulțumesc mult pentru susținere, promit că la Paris voi da tot ce am mai bun.
 
#OlympicSolidarity | @olympics
#teammoldova
Back to top button