Noutăți

Patru medalii la prestigiosul turneu ”Golden Glove” din Serbia

Alexandru Paraschiv a produs surpriza la prestigiosul turneu ”Golden Glove” din Serbia. Pugilistul din Chișinău i-a învins pe cehul Pavel Polakovic și ucraineanul Oleksandr Melenyuk, iar în finala categoriei de greutate 63 kg a dispus de favoritul competiției, cubanezul Yoangel Moya.
La 75 kg a triumfat Andrei Vreme din Chișinău. El i-a învins pe bulgarul Peter Draganov, algerianul Tabi Sofiane și sârbul Dejan Dasic.
În finală a ajuns și Valeri Sîrbu din Comrat. El i-a învins pe ucraineanul Dmytro Rybalko și sârbul Nikola Jovanovic, iar în ultimul act i-a cedat olandezului Max van der Pas.
Pe podium a urcat și Dmitri Galagoț, care s-a ales cu medalia de bronz în categoria de greutate 69 kg. El a dispus de olandezul James Delano, iar în semifinale a fost învins de sârbul Vladimir Gubas.
La ediția a 62-a a turneului ”Golden Glove” au concurat sportivi din 16 țări. Următoarea întrecere pentru boxerii moldoveni va fi campionatul național, programat în perioada 18-20 decembrie la USEFS din capitală.

Back to top button