Partenerii CNOS

A.S.I.C.S

Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (A.S.I.C.S.) a fost creată pentru asigurarea continuității proiectelor de responsabilitate corporativă socială a NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul jocurilor de noroc cu risc social scăzut (loterii, pariuri sportive, jocuri online).

BioProtect

Compania BIOPROTECT este unul din liderii pe piața serviciilor din sectorul agricol al Republicii Moldova. Compania BIOPROTECT are acoperire națională și este prezentă în toate raioanele țării cu un portofoliu de clienți pe care l- a creat în timp prin profesionalism, devotament și încredere.

Maib

Maib este banca Nr 1 in Republica Moldova, cu cele mai avantajoase produse si servicii bancare. Banca şi-a confirmat statutul de lider timp de 28 de ani, perioadă în care a fost continuu un exemplu de business social responsabil.

Vinăria Purcari

Fondat în 1827 Château Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile noastre au fost servite la Curțile Regale din Europa de peste 150 de ani. De-a lungul timpului, vinurile Purcari au câștigat peste 300 de medalii și distincții la cele mai prestigioase concursuri internaționale.

Aqua Uniqa

Aqua unIQa este prima apă iodată în Republica Moldova creată împreună cu Ministerul Sănătații Republicii Moldova

Joma

Joma este o companie spaniolă specializată în îmbrăcăminte sport și încălțăminte. Biroul principal al companiei este situat în orașul spaniol Portillo de Toledo, în apropierea centrului administrativ al provinciei Toledo.

Back to top button