Sponsori și Parteneri CNOS

Sponsor General

Vinăria Purcari

Fondat în 1827 Château Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile noastre au fost servite la Curțile Regale din Europa de peste 150 de ani. De-a lungul timpului, vinurile Purcari au câștigat peste 300 de medalii și distincții la cele mai prestigioase concursuri internaționale.

Partener  General

Maib

Maib este banca Nr 1 in Republica Moldova, cu cele mai avantajoase produse si servicii bancare. Banca şi-a confirmat statutul de lider timp de 28 de ani, perioadă în care a fost continuu un exemplu de business social responsabil.

Partener

Loteria Națională

Loteria Națională a Moldovei (LNM) aparține pe deplin Agenției Proprietății Publice și este un monopol oficial de stat, având permisiunea corespunzătoare de a organiza loterii și jocuri de noroc.

Partener  Juridic

Vernon David

Vernon | David este o companie de avocatură de tip boutique specializată în tranzacții comerciale complexe, acțiuni de reglementare și probleme de conformitate, ce oferă consultanță juridică de înaltă calitate pentru o gamă largă de clienți la nivel national și internațional, începând de la start-up-uri către mari companii multinaționale și guverne străine.

Parteneri

Sponsori CIO

Back to top button