Lecții OlimpiceNoutăți
Trending

OLYMPIC DAY în tabăra de vară „Energy Camp”

www.tabara.md

Promovarea sportului și a Mișcării Olimpice este o prioritate pentru noi, iată de ce ne propunem ca câți mai mulți tineri și copii să cunoască adevăratele princiipii ale modului sănătos de viață, olimpismului, sportului de performanță. Pornind de la ideea că sportul este o activitate fizică și care implică competiția, influențând stilul de viață, sănătatea și personalitatea umană.

Copii taberei de vară ENERGY CAMP din Vadul lui Vodă  au devenit adevărații ambasadori ai sportului celebrând Ziua Olimpică. De dimineață aceștia au luat cu asalt terenurile de sport și bazinul, creând o atmosferă competitivă la mai multe probe sportive precum: volei, fotbal, starturi vesele, înot, escalada. Alături de ei a fost și Mascota Olimpică care a devenit un adevărat simbol al prieteniei, excelenței și performanței. La finalul activității toti participanții dar și cei mai aprigi sportivi au primit premii din partea Comitetului Național Olimpic și Sportiv, fiind îndemnați pe viitor să devină cei mai activi voluntari olimpici dar și adevărați promotori ai sportului și Mișcării Olimpice.

Moderatori ai evenimentului au fost membrii echipei CNOS: Cornel Josan, Ana Șvețova și Octavian Ciobanu care au relatat participanților despre activitatea Comitetului Național Olimpic și Sportiv, istoricul acestuia cât și despre Jocurile Olimpice de Tineret din Buenos Aires ( 6-18 octombrie 2018 ). De asemenea dorim să le mulțumim coordonatorilor și educatorilor taberei de copii care au reușit să motiveze acești copii și care au fost alături de ei pe tot parcursul zilei.

Mulțumiri speciale se aduc centrului de dans și vocal  SIS N BRO!

Back to top button