Comunicate de presă

OLIMPIADA REPUBLICANĂ DE EDUCAȚIE FIZICĂ. REVENIRE ÎN ACTUALITATE

Peste 120 de elevi și eleve din 32 de localități ale Moldovei s-au reunit  pe arenele sportive ale bazei « DACIA-Marin »  din Vadul-lui-Vodă cu prilejul desfășurării  Olimpiadei republicane de educație fizică, organizate de către Ministerul Educației.

După o întrerupere de zece ani, manifestarea polisportivă a programat  concursuri atractive la volei și baschet, gimnastică sportivă și atletims, tracțiuni la bară fixă,  în total la șapte probe accesibile. Impresionează geografia reprezentării campionilor. Astfel, în lista învingătorilor au figurat Gheorghe Mititelu din Lipoveni, raionul Cimișlia,Victor Luca, sectorul Buiucani, Chișinău, Stanislav  Guzun din Baraboi, raionul Dondușeni.

Prezent la evenimentul din Vadul-lui-Vodă, președintele Comitetului Național Olimpic și Sportiv, Nicolae Juravschi a remarcat importanța acestei manifestări pentru popularizarea mișcării active și modului sănătos de viață, anunțând totodată, că va organiza din partea CNOS  traininguri sportive campionilor actualei ediții a Olimpiadei republicane de edicație fizică.

Back to top button