Noutăți

Noi perspective pentru voleiul masculin Dinamovist

Președintele Comitetului Național Olimpic și Sportiv Nicolae Juravschi, dublu campion olimpic, a asistat la ceremonia de premiere a echipei masculine de volei „Dinamo MAI”. În cadrul Galei de premiere a campioanei naționale au participat ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, șeful Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale (SPCSE),Mihail Harabagiu,jucătorii formației dinamoviste, angajați ai SPCSE. Momentul culminant l-a constituit înmînarea Cupei și medaliilor de campioni. Pentru succesul repurtat, voleibaliștii echipei „Dinamo MAI” au fost felicitați de către conducerea MAI și SPCSE.

„Ministerul Afacerilor Interne va susține mereu practicarea și promovarea acestui sport frumos și necesar, inclusiv în rândul angajaților instituției. Sunt mândru de rezultatul înscris de „Dinamo MAI” și sper la noi realizări și pe plan internațional”, a susținut ministrul de Interne, Alexandru Jizdan.

„Dintre toate jocurile sportive, practicate în Republica Moldova, voleiul masculin ocupă un loc aparte, avînd perspective promițătoare pe arena europeană. În acest sens, CNOS va susține, în măsura posibilităților, participarea voleibaliștilor moldoveni la turneele de calificare olimpică”, a remarcat în cuvîntul său de salut președintele CNOS Nicolae Juravschi.

Voleibaliștii dinamoviști au repurtat victoria după ce în faza finală a campionatului național, ediția 2016-2017, au învins formația „Dinamo” (Tiraspol) și reprezentativa Universității de Stat din Moldova.

Nicolae Buceatchi

Back to top button